SPANJE – Als het goed is, drinken we over vijf jaar vooral biologische Cava. De D.O. werkt toe naar 100% biologische productie voor de klassen reserva, gran reserva en paraje calificado. Op dit moment is zo’n 35% van de betere cava biologisch, maar dat percentage moet dus in korte tijd flink omhoog. Volgens de Cava-raad is dat waar de markt om vraagt. De producenten kregen de laatste jaren te maken met nieuwe regelgeving, waarbij duurzaamheid een van de speerpunten is.
Laatste nieuws
-
Jura hoopt op hulptroepen | 12 aug 2022
-
Tekort aan blik (alweer) | 10 aug 2022
-
Britse retail verkoopt meer tequila | 08 aug 2022
-
5 augustus: Wereldbierdag | 05 aug 2022
-
Ambitieuze plannen Spaanse wijnindustrie | 03 aug 2022
-
Bestel nu je tickets voor de DrankenbeurZ | 01 aug 2022
-
Flinke groei premium dranken verwacht | 29 jul 2022