Op 29 oktober a.s. zal Craft, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwerijen, Craft Culinair 2024 organiseren op een nog nader bekend te maken plek. De combinatie van bier en spijs lijkt een steeds belangrijke plek in te nemen in de gastronomie, maar bij veel sommeliers en chefs ontbreekt het nog aan de nodige kennis. Op dit bierevenement voor professionals zullen diverse bieren geproefd kunnen worden in combinatie met culinaire gerechten. Bekende biersommeliers en andere professionals zullen aanwezig zijn om informatie over de verschillende bier-spijs combinaties te geven. De vereniging hoopt met Craft Culinair 2024 het bier nog meer op de kaart te zetten en een ieder te inspireren en te enthousiasmeren.
Laatste nieuws
-
Champagneverkoop daalt fors | 23 jan 2025
-
Giftige alcohol in Turkije | 22 jan 2025
-
Robbers & van den Hoogen krijgt miljoeneninvestering | 21 jan 2025
-
Grolsch en Twente blijven elkaar trouw | 20 jan 2025
-
Na 40 jaar mogelijk weer bier op Engelse tribune | 17 jan 2025
-
Het Schotse eiland Tiree produceert weer whisky | 16 jan 2025
-
Markt voor biologische wijn groeit gestaag | 15 jan 2025