Op 29 oktober a.s. zal Craft, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwerijen, Craft Culinair 2024 organiseren op een nog nader bekend te maken plek. De combinatie van bier en spijs lijkt een steeds belangrijke plek in te nemen in de gastronomie, maar bij veel sommeliers en chefs ontbreekt het nog aan de nodige kennis. Op dit bierevenement voor professionals zullen diverse bieren geproefd kunnen worden in combinatie met culinaire gerechten. Bekende biersommeliers en andere professionals zullen aanwezig zijn om informatie over de verschillende bier-spijs combinaties te geven. De vereniging hoopt met Craft Culinair 2024 het bier nog meer op de kaart te zetten en een ieder te inspireren en te enthousiasmeren.
Laatste nieuws
-
UK zwicht voor VS druk | 11 jul 2025
-
Azië biedt fijne wijnen een kans | 10 jul 2025
-
NIX18-pilot 3x beter dan gemiddeld | 09 jul 2025
-
Biertrends… maar kloppen ze wel? | 08 jul 2025
-
Nieuwe afslanktrend zet drankgebruik op dieet | 07 jul 2025
-
Ardgowan Distillery komt na 100 met haar eerste whiskyvaten | 04 jul 2025
-
Britse vodka van aardappel tot terroir | 03 jul 2025